Nepečená torta

emko ~ 23. jún 2013 - 14:28

Základ je mať poctivé domáce piškóty.
A keďže v jednoduchosti je krása, už len preložiť piškóty kyslou smotanou, čerstvým ovocím a lahodný rýchly dezert je na svete :)

Suroviny
 
 
 
 
 
 
 
 

Kyslú smotanu zmiešame s tvarohom jedna ku jednej. Pridáme citrónovú kôru a pár kvapiek citrónovej šťavy. AK máte radi sladké, tak pridajte cukor podľa chuti.

Piškóty prekladáme kyslou smotanou s tvarohom a ovocím. Množstvo je potrebné odhadnúť podľa počtu a nárokov potenciálnych ochutnávačov :) Môžeme doplniť nasekanými lieskovými orieškami alebo mandľovými lupienkami. Ale už samotná kombinácia piškóty - ovocie - smotana je nesmrteľná!

Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj