Rebierko so šampiňónmi

emko ~ 1. jún 2016 - 12:21

Na trhoch sa objavujú prvé nové zemiaky a k nim sa hodí táto super rýchla minútka. Nie je to nič zložité, ale ako sa vraví, v jednoduchosti je krása. Recept ocenia hlavne tí, čo nemajú dostatok času dlhým vyváraním. Rozpis surovín je pre dve osoby.

Hrubšie plátky mäsa jemne naklepeme, osolíme a posypeme mletým čiernym korením. Na lyžici oleja mäso z oboch strán orestujeme do chrumkava a odložíme bokom na teplé miesto.

Do výpeku dáme restovať nakrájanú cibuľu a na plátky nakrájané šampiňóny. Podlejeme trošku vodou, prevaríme a zredukujeme - necháme odpariť prebytočnú tekutinu.

Medzitým na druhej panvičke na kúsku masla opečieme uvarené nové zemiaky, ktoré po upečení posypeme nasekanou pažítkou a osolíme.

Mäso na tanieri prelejeme šampiňónmi a podávame najlepšie s uhorkovým šalátom.

Komentáre

jerica ~ 11. jún 2013 - 14:47

tak toto ? ja som hladná ako vlk :-( super krásne a chutnééé :-)

0
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj