Rezne rízky šnicle

Rezne k nedeľnému obedu pozná asi každá domácnosť. A nemusia byť len v klasickom trojobale. Tu ponúkame niekoľko ďalších zaujímavých alternatív.

  • Klasické rezne v trojobale, vylepšené o horčicu a cesnak.

  • Plnky do rezňa môžu byť rôzne. V tomto recepte vám ukážeme pár fintičiek, ako naplniť rezne a vypražiť ich tak, aby plnka nevytiekla.

  • Syrové cestíčko je chrumkavé a mäso vnútri krásne šťavnaté. Tieto rezne musíte skúsiť!

  • Holandský rezeň je rezeň z mletého mäsa so syrom. Veľká dobrota!

  • Legendárny retro recept! Rezne po vysmažení sú krehké a šťavnaté, z vrchnej strany chrumkavé. Napácujte ich ale minimálne jedeň deň dopredu.

  • Modernými kuchármi zatracované černohorské rezne ešte stále kraľujú na jedálnych lístkoch mnohých slovenských reštaurácií.

  • Šťavnaté, voňavé a chrumkavé, legendárne Cordon bleu 😋

  • Delikátna dusená hovädzinka na vínku, s hubami a medom. Podáva sa s čerstvou cestovinou, posypaná strúhaným syrom a čerstvými bylinkami.

Zdielaj