soľ

Chlorid sodný (NaCl alebo kuchynská soľ) je dôležitá minerálna látka ľudskej a zvieracej potravy. Používa sa ako korenie aj ako technická surovina v chemickom priemysle a ekonomike. V prírode sa vyskytuje ako minerál halit.
viac >

Dusená tarhoňa
Raňajkové croissanty
Sedliacka krkovička
Pečené batáty
Brioche Chinoise
Jemné palacinky
Slané pletienky
Hrachová kaša
Domáci sendvič
Makový kvet
Vianočná šošovica
Hrnčekový chlieb pre začiatočníkov
Zemiakový šalát s majonézou
Vianočka
Venčeky
Frankfurtská polievka
Makové lokše
Čučoriedkové koláče s tvarohom
Domáca nutela
Oškvarkové pagáčiky
Tvarohové hrebene
Sviečková na smotane
Babkine šišky
Záhorácka fazuľová polievka
Veľké slané rožky
Smažené pirôžky
Jablkový mrežovník
Viedenská roštenka
Karfiol v jogurte
Chilli con carne
Hovädzie dusené mäso
Gulášová polievka
Pljeskavica
Kuracie Cordon bleu
Balatónska špecialita
Lečo
Šalát Coleslaw
Pikant
Bylinkové maslo
Šalát z kuskusu
Domáce ravioli
Slivkové gule
Zavárané pečené mäso
Kôprová omáčka
Cuketový nákyp so syrom
Tvarohové guľky
Vajcové nočky
Plnená paprika
Francúzske zemiaky
Maďarský guláš
Špargľový koláč
Lúsková omáčka
Bryndzové halušky
Makové rezy s citrónovou polevou
Cigánska pečienka
Pražské koláče
Mexický guláš
Pudingové slimáky
Pikantné kuracie soté
Šalát na chlebíčky
Kukla mojej maminky
Veľkonočná hrudka
Paprikáš s haluškami
Langoše
Makové slíže
Tvarohový krémeš
Holandský rezeň
Kuracie Teriyaki s brokolicou
Jogurtové rožky
Kváskové pagáče
Vianočka z 9 prameňov
Biskupský chlebíček
Paradajková polievka
Kakaový závin
Rožky a žemle
Biela fazuľová polievka
Hríbovica
Babkine sádelníky
Nedeľné zapekanky
Štrúdľa ťahaná jablkovo maková