Ako na výhodné online nakupovanie?

emko ~ 5. október 2021 - 14:47

Väčšina ľudí si myslí, že sa im darí nakupovať výhodne online. Často však nevedia, že môžu ušetriť ešte viac. Ako? Je to mimoriadne jednoduché. Stačí používať cashbackový portál Tipli a z každého nákupu získate časť peňazí naspäť. Navyše máte k dispozícii aj špeciálne zľavové kupóny a množstvo ďalších výhod ako vždy aktuálne letáky.

Čo je Tipli

Tipli je cashbackový portál, ktorý vám umožní získavať peniaze naspäť z každého nákupu. V jeho ponuke nájdete viac ako 600 internetových obchodov, kde určite pravidelne nakupujete aj vy. Stačí si len vybrať váš obľúbený obchod, prekliknúť sa cez Tipli na webovú stránku daného obchodu a môžete pohodlne nakupovať. Naozaj v tom nie je žiaden háčik. Následne vám do pár hodín Tipli pripíše peniaze na váš Tipli účet, z ktorého si ich následne môžete kedykoľvek preposlať na váš bežný účet v ktorejkoľvek banke úplne bez poplatkov. Ideálnym príkladom je obľúbený módny obchod Vuch, kde môžete získať cashback, čiže peniaze naspäť až vo výške 4%. 

Prečo Tipli funguje

Ak si kladiete otázku prečo to funguje, tak nie ste sami. Vysvetlenie a princíp fungovania Tipli je jednoduchý a férový.Tipli uzavrie spoluprácu s eshopom, kedy za privedenie zákazníka na ich stránku a následný nákup, získa dopredu dohodnutú províziu. Potom sa s dosiahnutou províziou s vami spravodlivo rozdelí. Polovicu si  nechá portál Tipli za sprostredkovanie tejto ponuky a všetky admistratívne úkony s tým spojené a druhá polovica ide priamo na váš účet. Nie je za tým žiadna mágia a ani klamstvo. Iba možnosť ušetriť rádovo desiatky eur mesačne. Férovo a úplne pre všetkých!

Čo všetko ponúka Tipli

Na Tipli nájdete zozbierané aj všetky akcie, zľavy a výpredaje. Tím Tipli ich pre vás každý deň aktualizuje, aby ste v ponuke vždy našli iba to najlepšie. Hľadáte zľavy na kozmetiku, výpredaj parfémov alebo skôr lacné knihy na spríjemnenie nedeľného popoludnia? Na Tipli pre vás máme úplne všetko. Zostaňte v pohodlí domova a nakupujte online prostredníctvom Tipli. 

Nájdete tu aj rôzne dôležité informácie o eshopoch, ich výdajniach možnostiach dopravy, či pomôcky k reklamáciám. Zaujíma vás aké otváracie hodiny má Alza Bratislava? Toto a ešte omnoho viac nájdete práve na Tipli.

Tipli šetrí prírodu

Aj vy sa často čudujete koľko papierových letákov sa vám zmestí do schránky? Tipli ponúka ekologickejšiu variantu pre prírodu a aj pre vašu peňaženku. Prelistujte si všetky letáky online. Nezáleží či hľadáte aktuálny Lidl leták, akčný Tesco leták alebo najnovší Merkury Market leták. Všetko nájdete prehľadne zoradené a zobrazené na webe Tipli. Navyše úplne zadarmo a bez nutnosti registrácie. Ak sa však predsalen zaregistrujete, môžete navyše využívať cashback, čiže peniaze naspäť z každého nákupu a aj rôzne špeciálne kupóny, ktoré sú na Tipli exkluzívne a nikde inde ich naozaj nenájdete. Registrácia je úplne bezplatná a po jej dokončení vás dokonca čaká malé prekvapenie. 

Výhodné online nakupovanie

Je len na vás, čo všetko sa rozhodnete na Tipli využívať. Určite si tam však každý nájde to svoje. Či už pôjde o prezeranie online letákov a šetrenie prírody a aj vašej peňaženky alebo budete využívať skvelé zľavové kupóny, Tipli tu je pre vás bez nutnosti registrácie. Ak sa ale predsalen zdarma zaregistrujete, tak budete môct okrem špeciálnych zľavových kódov využívať aj najväčšiu výhodu a to cashback, čiže peniaze naspäť z každého nákupu. Využite túto skvelú príležitosť a šetrite pri nákupoch online viac ako ostatní. Hor sa nakupovať s Tipli!

Nezabudni sa s článkom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Ďalšie články
Reštauráciu Tatami v Nitre som objavila na internete a ihneď ma upútala. Fotky jedál, aj ich veľmi príjemná a sympatická prezentácia ma…
Keď sa rodič dozvie, že šikanujú jeho dieťa, je to šok. Ovládne vás vlna emócií. Strach, ľútosť, hnev a beznádej, že mu nemôžete pomôcť. …

Zdielaj