Články

Kategórie článkov

Maminy a vianoce
Ako sa starať o liatinový riad?
Obilniny, orechy, semená - namáčať alebo nenamáčať?
Čo s medvedím cesnakom
10 gurmánskych chutí pre špeciálne chvíle
Univerzálna zdravá diéta neexistuje
Chlebíčky, kanapky a chuťovky
Zrazený krém
Lenovo Vibe Shot: fotíme jedlo mobilom
Doma ma vždy prosili, aby som im z Talianska doniesla olivový olej
Ako zachrániť príliš ostré jedlo?
Smotanové novinky od Rajo
Odľahčujem, nehladujem...
Kde sa berie chuť, vôňa a farba pečených pokrmov?
Čo sa deje pri pečení sušienok?
Dám to?
Studené misy z mojej kuchyne
Kurz vianočného pečenia 29.11.2014
Môj prvý kurz varenia
Kurz slovenskej kuchyne 8.11.2014
Torta kapor
Ako mi školník pomohol - časť dvanásta
Ako som navštívila reklamnú agentúru - časť jedenásta
Ako som sa zoznámila s foodstilingom - časť desiata
Ako mi dávali zabrať - časť deviata
Ako ma poslali domov - časť ôsma
Ako som šla na Slovensko - časť siedma
Ako sa mi predražila dokrútka - časť šiesta
Vinohradské vinobranie 2014
Ako som prezentovala recept - časť piata
Ako zmizla moja tréma - časť štvrtá
Ako som sa chystala na casting - časť tretia
Ako sa narodila tyčinka - časť druhá
Ako to začalo - časť prvá
Teplovzdušná fritéza Airfryer
McQueen torta
Torta robot
Naše zabíjačky
Babičko, promiň, já to příští rok napravím! Aneb můj boj s bezlepkovým vánočním pečením.
Predvianočný zhon
Ako sme robili sushi - domáci bar
Kakaové maslo
Išlo vajce na vandrovku
Dedičstvo po starenke
Trh mlsounů
Varenie s dedkom
Torta dinosaurus
Vietnamské šamrole
Od malička labužníčka
Moje detstvo na farme
Syrové korbáčiky - moje pokusy
Vďaka babi...
Koreniny a zdravie
Kváskový chlieb s okami
Rýchlo a zbesilo cukor!
Názvy jedál
Proč vzniká histaminová intolerance?
Marhuľa (Meruňka, Apricot)
Diagnostika histaminové intolerance
Histaminová intolerance
Slad, sladovit, sladenka
Náhrada vajec v receptech
Čerešne
Karí nie je Curry
Boli sme tri sestry...
Cícer (cizrna, chickpea, garbanzo)
Jedlo na dobrú náladu
Ako chutí pivo v Kongu?
Toor dal - Holubí hrach
Vitamíny a čo sa s nimi deje pri kuchárskych úpravách
Mandle
Temperovanie korenín = Tadka, Tarka, či Popu
Okra - Ibištek jedlý
Hrášok