Studené misy

emko ~ 28. december 2014 - 1:00

Len malá inšpirácia z kuchyne mojej maminky :)

Misy a všetko farebné, studené, nesladké...to bol môj najväčší koníček, zábava a zároveň živobytie. Vždy som obdivovala cukrárky, ako zdobili torty a ja som sa snažila studeným výrobkom vdýchnuť dušu po svojom. Netreba drahých surovín. Ozdoby sa dajú urobiť aj z lacných dostupných druhov ovocia a zeleniny. Stačí mať cit, fantáziu a zladiť farby.

Komentáre

Nezabudni sa s článkom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Ďalšie články
Trojobal, známy aj ako obalová technika na vyprážanie, je nesmrteľným kráľom kuchyne. Táto jednoduchá kombinácia múky, vajíčka a strúhanky…
Návšteva reštaurácie nie je len kulinárskym zážitkom. Ako sa vraví – jeme tiež očami. Naše oči vnímajú estetiku servírovaných jedál a…

Zdielaj