Cordon bleu znamená vo francúzštine "modrá stuha". V šestnástom storočí ňou boli vyznamenávané významné osobnosti za…
Toto jedlo prichádza na rad vtedy, keď mám po krk celodenného vyčerpávajúceho stresu a kašlem na všetky diéty. Jednoducho, keď si…
Vynikajúca chuťovka, ktorú majú asi radi malí aj veľkí. Kto by aj nemal rád kombináciu masla, vajíčok a dobrého syra. Všetko sústredené…
Frittata pochádza z Talianska a hlavnú úlohu v tomto recepte hrajú vajíčka. No a potom môžete pridať…
Na Silvestra a v iné sviatky sa hodia recepty, ktoré nie sú namáhavé a nakŕmia veľa hladných krkov. A toto je presne ten recept.…
Trochu iný spôsob zapekania karfiolu, než na aký ste zrejme zvyknutí. Pri tomto recepte sa fantázii medze nekladú. Využite svoju…