- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Na Silvestra a v iné sviatky sa hodia recepty, ktoré nie sú namáhavé a nakŕmia veľa hladných krkov. A toto je presne ten recept. Bravčová pečienka je cez noc marinovaná, druhý deň pokrytá syrovou perinou a potom sa už len pomaly pečie. Podlieva sa kvalitným bielym vínom.
Môžete ju podávať teplú, ale výborná je aj na studeno so zeleninou a voňavým domácim chlebíkom.
Suroviny
Marináda:
Perina:
Ostatné:
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
EvA ~ 28. december 2015 - 12:50
úžasné, krásne, 100% chutné, nemám slov... aj keď už mám mäsa tieto sviatky plné zuby toto by som mohla urobiť na Silvestra - na teplo aj na studeno určite dobrá voľba, ale asi neurobím lebo aj deti si rozkázali len niečo úplne ľahké keď prídu na Nový rok, takže bude kyslá šošovica a zeleninový šalát s kuracími nugetkami... no mám dilemu :-) takto to dopadne keď tu ponúkaš také fajnovosti a ja slintám pri obrazovke :-)
Tana ~ 29. december 2015 - 8:37
In reply to úžasné, krásne, 100% chutné, by EvA
Celkom ta chápem Evi. :-)
zutu ~ 9. december 2015 - 10:43
Syr čedar nastruham na struhadle na jemno alebo na tom hrubsom? A kolko tej majonezy? Len par lyzic, aby vznikla husta hmota?
Tana ~ 10. december 2015 - 6:55
In reply to Syr čedar nastruham na by zutu
presne tak, syr stačí na hrubo a majonézu tak, aby si mala z toho hmotu, ktorú dáš na pečienku, aby to tam držalo...
Motyka ~ 24. september 2014 - 10:13
Toto musí byť výborné. Určite niekedy vyskúšam.
mavy ~ 2. január 2014 - 5:01
toto vyzerá luxusne, blahoželám
bodulka ~ 7. jún 2013 - 10:51
vyzera to fantasticky,mame nedelny obed
Tana ~ 7. jún 2013 - 11:02
In reply to vyzera to fantasticky,mame by bodulka
tiež by som taký obed brala :-)