- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Tieto karamelky pripomínajú poľské krowky. Len sú iné v tom, že krowky sa varia a tieto karamelky sú pečené v rúre.
Suroviny
karamelky:
Kategórie
Z uvedených surovín spracujeme cesto, trochu ho rozvaľkáme a dáme na olejom pomastený plech.
Cesto poroztláčame rukami po celom plechu a rovnomerne ho uhladíme valčekom. Potrieme naolejovanými rukami.
Plech vložíme do rúry a veľmi pomaly ho pečieme asi na 110 stupňov dovtedy, pokým neskaramelizuje a nezozlátne.
Potom rúru vypneme a cesto necháme ešte chvíľku dosušiť.
Nakrájame a necháme na papieri presušiť.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Klaudia968 ~ 8. jún 2013 - 8:33
Mňáááám,toto určite čo najskôr vyskúšam. Aký veľký plech mám použiť?
lenkaa ~ 29. máj 2013 - 8:22
musí bejt užasné určite upeču:)