Toto je výborný recept na nadýchané, jemné, slané pletienky. Cesto nemusí skoro vôbec kysnúť, takže máme rýchlo napečené. A verte či nie…
Lupačky voľakedy predávali v našom mestečku na rohu pri škole v mliečnom bare. K nim tety varili voňavé kakao, ktoré…
Ak sa rozhodnete niekedy doma robiť chlebíčky, odporúčam vám…
Urobiť domáce princezky je celkom fajn. Vieme, čo tam dávame a chuť je lepšia ako tých kupovaných. Ak nemáte originál formičku na…
Toto pečivo je jemnučké a nadýchané, rafinovane dochutené cherry, bazalkou a olivovým olejom s cesnakom. Ku kávičke, k vínku, alebo len…
Tento koláčik pečiem len pre výnimočné chvíle. Šafrán mu dodáva takmer vznešenú, veľmi jedinečnú chuť, okraje sú karamelovo chrumkavé a…
Tieto karamelky pripomínajú poľské krowky. Len sú iné v tom, že krowky sa varia a tieto karamelky sú pečené v rúre.
Mliečny marcipán je super materiál vhodný na poťahovanie tortičiek, či na modelovanie rôznych kvietkov alebo figúrok.
Pamätáte sa na karlovarské rožky? Predávali sa dávno pradávno...
Aj keď je teraz móda tmavého pečiva, takéto typické krehké rožky…