- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Celý rok som čakala na čerstvé ríbezle, aby som mohla upiecť tento fantastický koláč z čerstvých ríbezlí :)
Suroviny
Cesto:
Ostatné:
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Johaneta ~ 12. júl 2014 - 14:36
Výborný. Akurát som ho trochu upravila - do snehu som miesto cukru prišľahala hustý sirup: 30 kociek / 30 káv.lyžičiek / kryštálového cukru povariť s troškou vody a nechať schladnúť. Sneh je tuhší a krásne sa prepečie. Ak máte chuť posypte sneh vanilkovým cukrom s mletými orechami. Miesto ríbezlí je možno mimo sezónu použiť kašu z 1 kg jabĺk s cukrom podľa chuti a kyslosti jabĺk. Dávame ju ešte horúcu na predpečený korpus.
nevanka ~ 30. jún 2013 - 12:21
robievame ho roky - v lete je cely vegetacny cas ribezlii "IN" - a obcas v zime z mrazenych nam pripomenie slnecne dni...iba z peny robim masivne mriezkovanie - je to efektnee...:)Vyybornyy tip !!
PeknePapaj ~ 30. jún 2013 - 6:40
tak toto je úplne mega:) práve som rozmýšlala aký koláč upečiem z tých ríbezlí, čo mi ostali/robila som džem/ , idem hneď nato, ďakujem