- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Babičkovská koláčová klasika.
Chutný, vďačný koláčik, ktorý dlho vydrží krehký. Myslím, že ho skoro každý pozná, ale ak náhodou nie, tu je recept :)
Suroviny
Cesto:
Ostatné:
Kategórie
Z uvedených surovín spracujeme cesto, ktoré rozdelíme na dve časti. Prvú rozvaľkáme na pomúčenej podložke a pomocou valčeka prenesieme na plech. Cesto popicháme vidličkou. Očistené jablká na hrubo nastrúhame rovno na koláč, pokvapkáme citrónom a podľa kyslosti jabĺk ochutíme škoricovým cukrom alebo škoricou a cukrom.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Žirafka ~ 10. január 2014 - 7:43
Děkuji za recept........jablečník jsem dopoledne upekla dětem :-) a je výborný :-)