- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Čerstvé ríbezle sú skvelé ovocie a v tomto koláči krásne vyniknú. Ríbezle sú samotné pomerne kyslasté, ale na tomto jednoduchom piškótovom korpuse a zakryté sladkým snehom, chutia fantasticky osviežujúco. A ak vám ríbezle ostanú, skúste domácu ríbezľovú zmrzlinu, alebo môžete pripraviť ríbezľovú penu.
Suroviny
Cesto:
Na koláč:
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
jerica ~ 26. júl 2016 - 14:21
ešte jeden inšpiratívny :-)
jerica ~ 26. júl 2016 - 14:18
Pozdravujem,poznámka len k tomu cestu. Musí byť hustejšie, má to svoj dôvod, ked je koláč (korpus) pripravený (predpečený)dávame ríbezle obalené v cukre, pri poslednej fáze pečenia pustia šťavu , tá šťava vsiakne do cesta, keby bolo ako na bublaninu, určite by sa koláč rozpadal na kúsky. Robila som teraz v sobotu, koláč je fakt vynikajúci, a jedine čo môžem doporučiť, trpezlivosť so stierkou.
emko ~ 26. júl 2016 - 12:29
In reply to Pozdravujem,poznámka len k by jerica
Krasa.. a vdaka za radu :)