Najlepšie osvieženie do horúcich dní - zmrzlina. K receptu netreba veľa slov, stačí zaželať veselé studené mlsanie :-)

Ríbezľová zmrzlina

Použila som mix červených a čiernych ríbezlí. Ušľaháme do tuha šľahačku s vanilkovými cukrami, vmiešame do nej kyslú smotanu s mletým cukrom a medom a primiešame ríbezle.

Všetko dáme do mixéra a vyšľaháme na maximum. Zmrzlinovú hmotu nalejeme do nádobky a vložíme do mrazničky. Trikrát po dvoch hodinách zmrzlinu premiešame.

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil remperitka
~ 26.07.2013 - 17:14

ja mam vzdy v mraznicke asi 5 druhov zmrzliny ale doma som ju este nikdy nerobila , ale asi budem musiet zacat vyzerato uzasne jedlo :) vzdy som si myslela, ze ju treba velmi, velakrat miesat pocas tuhnutia tak ma to odradzovalo a kupovat na to specialny stroj sa mi tiez nechcelo - no ale trikrat premiesat to by som mohla zvladnut :)

Zobraziť profil bobka07
~ 02.07.2014 - 16:56

Zmrzlinka vyzera fantasticky a urcite aj tak chuti.
Len ma tiez zaujima, ci tam tie zrniecka nevadia.
Urcite vyskusam. :-)

Zobraziť profil Nelisa
~ 06.07.2015 - 10:34

ja robím zmrzlinu z 3 surovín: ovocie, med a stečený grécky jogurt.