Záhorácke šnicle nie sú možno pre niekoho nič svetoborné, ale tá chuť a vôňa! Pri každom rodinnom stretnutí sa ich vysmažilo a zjedlo za kýbel :)

Záhorácke šnicle

Suroviny

 

800

g bravčové stehno

4

strúčiky cesnak

1

PL horčica plnotučná
soľ
pivo svetlé

Na obaľovanie:

3

ks vajce

50

g múka hladká

1

g soľ

200

g strúhanka

Na vyprážanie:

masť bravčová

Mäso na rezne naklepeme, osolíme, jemne potrieme plnotučnou horčicou, cesnakom a polejeme pivom. Potom ho odložíme na pár hodín do chladničky.

Záhorácke šnicle obalíme v trojobale a vysmážame v bravčovej masti najskôr z jednej a potom z druhej strany. Podávame so zemiakovým šalátom.

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil Tuška
~ 17.01.2014 - 17:37

Práve som dorobila tieto úžasné šnicle, celá chalupa rozvoniava, má to byť prekvapenie pre dnešnú návštevu,ale asi sa mi to nebude dať urobiť ako prekvapko. Asi pôjdu po vôniiiii. Papa a ďakujem za skvelý recept.