Balatónska špecialita, alebo tiež Fraštacká pochúťka. Recept je to veľmi jednoduchý, minútka. Balatónska špecialita sa zajedá chlebom a…
Podrobný recept pre začiatočníkov. Postup krok za krokom na prípravu výborných plnených rezňov.
Netreba sa báť, v recepte je pár…
Tento recept je zjednodušenou verziou originálu. Bravčové stehno by sa malo prešpikovať mrkvou, údeninou a sterilizovanou uhorkou. Nie…
Jedno z obľúbených jednoduchých jedál do jedného hrnca sú belehradské rezne na spôsob roštenky. Chuť duseného mäsa spolu so zemiakmi a…
Rýchle a chutné, aj keď vzhľadovo možno nič moc :)
Mäso na tento recept používame bravčové, stačí štyri plátky na rezne. Nebalíme…
Záhorácke šnicle nie sú možno pre niekoho nič svetoborné, ale tá chuť a vôňa! Pri každom rodinnom stretnutí sa ich vysmažilo a zjedlo za…
Ragú z bravčového mäsa s mrkvou a zelerom. Šťavnaté a jednoduché. Výborné spolu s cestovinami.
Rozpis surovín je pre 4 osoby.