- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Tento recept je zjednodušenou verziou originálu. Bravčové stehno by sa malo prešpikovať mrkvou, údeninou a sterilizovanou uhorkou. Nie každý to má ale rád. Ten kto nechce z mäsa niečo "vyprčkávať" preč, môže skúsiť túto verziu hamburského stehna.
Suroviny
Kategórie
Povaríme spolu ešte asi 5 minút. Nakrájame mäso a podávame s domácou knedľou.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
VeroVerwest ~ 27. január 2021 - 7:57
Dobry vecer, pod korenovou zeleninou myslite mrkva a petrzlen? Alebo este nieco ine? Vopred dakujem :) Planujeme navarit v nedelu.
emko ~ 29. január 2021 - 10:59
In reply to Dobry vecer, pod korenovou by VeroVerwest
Áno, mrkva petržlen a zeler :)
renulienka ~ 16. marec 2016 - 3:25
Vyskúsané, chutilo, dakujem za recept ;-)
Henny ~ 8. marec 2014 - 8:04
Super,zajtra bude k obedu :)
emicka1523 ~ 28. september 2013 - 3:32
No a tu je moj obedik podla tvojho receptu:):)ja ako poslusna ziacka skusam hned:):)vadarilo sa na 5*****...povedal moj manzel:)vyborne jedlo a s tou knedlou podla tvojho receptu:):)no paraaada:):)diky za tie tvoje skvele receptiky:):)