Recept pre inšpiráciu.

Ak hľadáte na spestrenie jedálnička zeleninu s vysokým obsahom vlákniny a s nízkym obsahom kalórií, stonkový zeler je to pravé.

Plnený stonkový zeler

Suroviny

Syr lučinu, alebo philadelphiu dáme do misky, prisypeme brusnice a premiešame. Zelerové stonky očistíme, najlepšie škrabkou na zemiaky, aby sme odstránili fúzy ako u rebarbory.

Zo spodnej širšej strany odkrojíme dlhší kúsok, pomocou vidličky ho naplníme lučinou. Vzniknú nám naplnené lodičky a už len chrumkáme jemne posypané parmezánom, ktorý zvýrazní chuť.

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil remperitka
~ 23.05.2015 - 12:13
ja tento zeler pouzivam denne do zakladov jedal a neviem preco, nejako som ho este surovy nejedla :) idem si asi odlomit jednu stonku a okostujem to za surova :)