- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Je to tradičný recept nielen tirolskej kuchyne, ale aj českej, kde je zaužívaný pod názvom špekové knedlíky. Podáva sa väčšinou s dusenou kyslou kapustou a opraženou cibuľkou.
Suroviny
Kategórie
Údenú slaninu nakrájame na kocky a opečieme. Sendvič tiež nakrájame na kocky a na plechu v rúre na 120 stupňov opečieme do chrumkava. Slaninu pridáme aj s vyškvarenou masťou na sendvič. V mlieku rozšľaháme vajíčka, ochutíme ich soľou, korením a muškátovým kvetom. Nalejeme na opečené sendviče. Pridáme nasekanú vňaťku a pažítku. Premiešame a podľa potreby prisypeme múku.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
jerica ~ 24. máj 2014 - 9:27
vynikajúce , tie si nenechám len tak v "šuplíku" už sa teším ako ma budú chváliť !
kamilka ~ 22. november 2013 - 4:30
zboznujem!
mb ~ 21. november 2013 - 13:58
Parada, v kombinacii s kyslou kapustou to musi byt super...
edelweiss ~ 21. november 2013 - 13:37
uuaaa, to je zraaadlo!