- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Ak máte radi šampiňóny, určite vyskúšajte túto nátierku.
Skvelá je hlavne na celozrnnom pečive.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Na panvicu dáme rozohriať olej a orestujeme na ňom nakrájanú mladú jarnú cibuľku, alebo polovicu menšej cibule spolu s menšou vetvičkou čerstvého rozmarínu. Pridáme na tenké plátky pokrájané šampiňóny, jemne osolíme a restujeme ďalej.
Šampiňóny pustia šťavu a vtedy pridáme na tenké plátky nakrájané dva strúčiky cesnaku. Restujeme dovtedy, kým sa neodparí prebytočná tekutina. Odstavíme z ohňa, rozmarín odstránime a šampiňóny necháme vychladnúť.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: