- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Toto jedlo je hotové za pár minút. Zaženie hlad a výborne čerstvo chutí. Krevety sú jemne pikantno-sladké a štavnaté, víno s maslom vytvoria parádnu omáčku v ktorej stale cítiť chrumkavý skaramelizovaný cesnak, rukola chuť krásne vykompenzuje a citrónová kôra všetko rozvoní do maxima. Ideálne podávať s kyslou smotanou.
Suroviny
Na tenké plátky nakrájaný cesnak necháme orestovať s trstinovým cukrom a kari korením. Len krátko a prudko, stačí minutka. Hneď potom pridáme krevety a ďalej prudko restujeme a obraciame. Po asi 5 minutách pridáme maslo, rajčiny, zamiešame, posolíme a podlejeme vínom. Môžeme stíšiť plameň a nechať ešte pár minút prebublať.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: