Koložvárska kapusta

Koložvárska kapusta je maďarský recept ideálny do studeného počasia. Zasýti a zahreje každé brusko. Základom koložvárskej sú prekladané vrstvy kyslej kapusty, ryže a mletého mäsa v kombinácii s kyslou smotanou. Papriku ak zoženiete, použite údenú. Dodá jedlu výbornú chuť.
Na zapekanie koložvárskej kapusty je dobré použiť vyššiu nádobu, napríklad staršiu remosku.
1000 |
g | kapusta kvasená |
600 |
g | bravčové mäso mleté |
200 |
g | ryža |
2 |
PL | masť bravčová |
2 |
ks | cibuľa |
300 |
g | smotana kyslá |
2 |
ks | klobása |
2 |
KL | paprika mletá sladká |
korenie čierne mleté | ||
soľ |
Komentáre
xado
21.05.2013 - 20:16
Táňa
21.05.2013 - 20:22
remperitka
14.07.2013 - 18:50
Táňa
14.07.2013 - 18:54
remperitka
14.07.2013 - 19:03
Táňa
14.07.2013 - 19:18
remperitka
14.07.2013 - 19:48
Ludo
11.04.2018 - 09:57
robert
26.02.2019 - 13:29
linduska
07.04.2019 - 13:14
emko
30.04.2019 - 10:07
krtko
02.02.2020 - 23:50
Johanka
03.11.2020 - 14:27
emko
07.11.2020 - 10:42