Koložvárska kapusta je maďarský recept, ktorého základom sú prekladané vrstvy kyslej kapusty, ryže a mletého mäsa v kombinácii s kyslou…
Plnený paprikový lusk, legendárna klasika! Keď sa na trhu objavia naše voňavé papriky, je ten pravý čas. Tie dodajú paradajkovej omáčke…
Fašírky, u nás na Záhorí podávané klasicky so šmyklavým šalátom sú jednoduché a…
Holúbky sú známe pod rôznymi názvami a v rôznom prevedení nielen v slovenských regiónoch, ale aj v severných a južných okolitých…
Sekaná sviečková je klasickým hotovkovým jedlom, ktoré sa objavilo v kuchárkach ešte niekedy v päťdesiatych rokoch minulého storočia. V…
Tieto vari najznámejšie talianske cestoviny si získali svojich milovníkov po celom svete. Existuje tiež veľa variácií na ich prípravu.…
Pripravené z mletého bravčového mäsa, podávané s pečenými novými zemiakmi...
Jednoduchá príprava, výborná chuť, ktorá trochu pripomína boloňské lasagne. Toto je však rýchla a lacná predvýplatová varianta pre…