Plnenú papriku sa oplatí robiť v lete, keď sú na trhu naše voňavé papriky. Tie dodajú paradajkovej omáčke tú správnu…
Koložvárska kapusta je maďarský recept ideálny do studeného počasia. Základom koložvárskej sú prekladané vrstvy kyslej kapusty, ryže a…
Fašírky, u nás na Záhorí podávané klasicky so šmyklavým šalátom sú jednoduché a…
Holúbky sú známe pod rôznymi názvami a v rôznom prevedení nielen v slovenských regiónoch, ale aj v severných a južných okolitých…
Sekaná sviečková je klasickým hotovkovým jedlom, ktoré sa objavilo v kuchárkach ešte niekedy v päťdesiatych rokoch minulého storočia. V…
Tieto vari najznámejšie talianske cestoviny si získali svojich milovníkov po celom svete. Existuje tiež veľa variácií na ich prípravu.…
Pripravené z mletého bravčového mäsa, podávané s pečenými novými zemiakmi...
Jednoduchá príprava, výborná chuť, ktorá trochu pripomína boloňské lasagne. Toto je však rýchla a lacná predvýplatová varianta pre…