- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Plnenú papriku sa oplatí robiť v lete, keď sú na trhu naše voňavé papriky. Tie dodajú paradajkovej omáčke tú správnu chuť a vôňu. Zo zvyšku mäsovej zmesy urobíme pár guliek a k úžasnej paradajkovej omáčke už len stačí uvariť zemiaky, alebo pripraviť domácu knedľu.
Suroviny
Mäsová zmes:
Omáčka:
Hotovú omáčku dochutíme cukrom, prípadne osolíme. Plnenú papriku podávame s varenými zemiakmi, alebo s knedľou.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Ludo ~ 24. júl 2018 - 13:13
Odporúčam dať do mäsovej zmesi aj mletú papriku. :) mňam
AlenkaM ~ 25. apríl 2015 - 14:59
Už rozvoniava =)
svetlany40 ~ 5. marec 2015 - 12:01
Ako vzdy dokonaly recept a pochutnali sme si neuveritelne . Dakujem moc 😍 😍
Reny Naty ~ 11. október 2014 - 11:29
Varit a pect podle vasich receptu, je naprosto uzasne!! Moc dekuji, moc nam vsem doma chutnalo!!
honestka ~ 28. júl 2013 - 11:12
z dnesneho trhu konecne prisli taketo lahodne papriky./inac tu dostanem iba tie hrubostenne/. takze cez tyzden sa ide na veliky hrniec tejto dobroty aby bolo aj do foroty na prihriatie.
Ja robievam na 2 dalsie sposoby.
Knedle najnovsie robim z kvasku a tie narastu ako dive.
EviCZka ~ 17. júl 2013 - 7:48
och bych si dala :)