- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
...čo urobiť, keď vám ostanú tri bielky?
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Do hrnčeka dáme variť pomaly vodu a naň položíme pevnú plastovú misku s bielkami a cukrom. Vyšľaháme hustú tuhú teplú penu, do ktorej prišľaháme ríbezľový džem a citrónovú šťavu. Hmotu dáme do cukrárskeho vrecúška a ešte vlažnú ju nastriekame na piškóty. Necháme voľne pri izbovej teplote do druhého dňa vyschnúť, alebo po hodine krátko presušíme v rúre na 90 stupňov. Tak, aby zaschol len povrch a stred ostal mäkký. Ak máte chuť, namočte si ich do čokolády, ale aj bez nej sú super!
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: