- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Vytopiť dobré domáce oškvarky, to bola pri zabíjačkách vždy chlapská záležitosť. Keďže tie časy dávno minuli a ja rada pečiem oškvarkové pagáče a tiež máme radi oškvarkovú pomazánku, naučila som sa ich vytápať doma. Nevadí mi, že byt vonia ako v mäsiarskom bufete, veď sa vyvetrá :) Ale chuť doma vytopených čerstvých oškvarkov je iná, ako z obchodu. K tomu krajec domáceho chleba a komu je lepšie? :)
Suroviny
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Rutto ~ 22. november 2013 - 11:56
..najlepsie oskavrky v zivote som jedol asi 2-3 krat naposledy asi pred 20 rokmi od nasej Babky - dodnes ich ziadne ine skvarky neprekonali a asi uz aj umrem s tym ze ich ine neprekonaju :)
..inak jej skvarkova natierka bola tiez umelecke dielo takze Tanulka pomazankovy recept by to chcelo (ak tu uz aj nahodou nieje)
:)
Marie ~ 22. november 2013 - 9:33
Lákavé škvarečky, voní až sem...taky jsme je mívali, když jsem měli prasátko...