Cesto v týchto pudingových slimákoch je veľmi jemné a dobre sa s ním pracuje. Plnka je zo zlatého klasu a hrozienok. A pri pečení sa vám…
Žltý a kakaový korpus, výborný maslový krém, vôňa rumu a chrumkavá čokoládová poleva. Klasika je klasika a metrový koláč zvlášť. V…
Šuhajdy sú vianočné nepečené koláčiky, podobne ako úliky. …
Snehová pena s polevou na malinkých guľatých piškótoch. Trochu zábavy v kuchyni, nech majú deti radosť. Ak ich aj náhodou nebudete jesť…
Tento koláč je vždy chutný a bleskovo zjedený. Veľmi závisí od kvality spracovaného odpaľovaného cesta, teploty rúry na pečenie a akosti…
Spoločnosť Pischinger má 160 ročnú tradíciu. V roku 1849 založil Oscar Pischinger firmu a v roku 1881 vznikol slávny a stále populárny…
Receptov a druhov krémešov je viac. Tento jablkový krémeš, ktorý je veľmi šťavnatý, je najlepší na druhý - tretí deň, keď sa dobre…
Mliečny marcipán je super materiál vhodný na poťahovanie tortičiek, či na modelovanie rôznych kvietkov alebo figúrok.