Ravioli sú talianske plnené cestoviny, veľmi známe, a urobiť ich doma podľa svojej chuti nie je až taký problém. V…
Veľmi jednoduchý a veľmi chutný závin z lístkového cesta. Okrem …
Podrobný recept pre začiatočníkov. Postup krok za krokom na prípravu výborných plnených rezňov.
Netreba sa báť, v recepte je pár…
Rýchle a jednoduché, mňamka :)
Na prípravu som použila celozrnné 100% semolínové špagety, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Semolína je typ múky, získaná z tvrdozrnnej…
Malý tip na odľahčený rýchly obed. Každé jedlo sa dá uvariť aj dietnejšie a pritom kvalitne a v tomto prípade aj rýchlo.…
Zapekaný špenát sa zvykne robiť k Veľkonočným sviatkom. Vtedy sa špenát zmieša s mladou žihľavou a spolu zapeká.
Kupovala som na trhu niečo k obedu a pán predavač pri rybách bol tak sympaticky poctivo ukecaný, že som sa ho rovno spýtala, aká ryba je…