Kuracie prsia so špenátom a rajčinami

emko ~ 5. máj 2015 - 12:17

Malý tip na odľahčený rýchly obed.
Každé jedlo sa dá uvariť aj dietnejšie a pritom kvalitne a v tomto prípade aj rýchlo. Samozrejme aj oči jedia a preto treba voliť aj pestrosť farieb surovín na tanieri, aby nám chutilo.

Rozpis surovín je pre dve osoby.

Suroviny

Kuracie prsia nakrájané na rezance, posolené a premiešané s olejom je dobré mať dopredu pripravené v chladničke. Soľ používam bylinkovú morskú.

Panvicu rozpálime a mäso prudko orestujeme, aby sa zatiahlo. Pridáme nasekanú cibuľu a restujeme ďalej. Keď sú mäso aj cibuľa pekne orestované, pridáme cherry rajčiny s nasekaným cesnakom a ešte všetko spolu orestujeme bez podlievania. Prihodíme na panvicu dve hrste baby špenátu.

Rajčiny pustia trocha šťavy, špenát teplom okamžite zvädne. Ešte párkrát všetko spolu prehodíme na panvici, aby sa spojili chute a ihneď podávame.

Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj