hovädzie zadné

Veľa začiatočníkov si netrúfne na hovädzie dusené mäso. Boja sa, že bude mäso tvrdé, alebo omáčka mdlá.

Moja mama robila…

Fenomén českej kuchyne vždy bola, je a bude sviečková na smotane. Príprava tejto delikatesy však vyžaduje trpezlivosť a lásku k vareniu…

Boli sme nakupovať na farmárskych trhoch, keď môj dvojročný syn zostal zhypnotizovane stáť pred prepeličími vajíčkami. Strašne ich chcel…

Tokáň je starší príbuzný gulášu. Pochádza zo Sedmohradska ešte z doby pred tureckou nadvládou. Preto sa tokáň varí bez papriky, s…

Táto dusená hovädzinka na víne sa podáva s čerstvou cestovinou, posypaná strúhaným syrom. Je to naozaj lahôdka, prevoňaná čerstvými…

Overená klasika. Hovädzia znojemská je vlastne dusené hovädzie mäso na slanine a cibuli s kyslými uhorkami. Podáva sa väčšinou s ryžou,…

Hovädzie závitky plnené údeninou, vajíčkom, uhorkou a cibuľou, dusené na cibuľovo-slaninovom základe, podávané s ryžou. Jednoducho jedlo…

Hovädzie burgundské je legendárny recept od Julie Child, ktorý pozná hádam každý. Mňa osobne ale ešte viac očaril jej recept na hovädzie…