hovädzie zadné

Fenomén českej kuchyne vždy bola, je a bude sviečková na smotane. Príprava tejto delikatesy však vyžaduje trpezlivosť a lásku k vareniu…

Veľa začiatočníkov si netrúfne na hovädzie dusené mäso. Boja sa, že bude mäso tvrdé, alebo omáčka mdlá.

Moja mama robila…

Boli sme nakupovať na farmárskych trhoch, keď môj dvojročný syn zostal zhypnotizovane stáť pred prepeličími vajíčkami. Strašne ich chcel…

Tokáň je starší príbuzný gulášu. Pochádza zo Sedmohradska ešte z doby pred tureckou nadvládou. Preto sa tokáň varí bez papriky, s…

Táto dusená hovädzinka na víne sa podáva s čerstvou cestovinou, posypaná strúhaným syrom. Je to naozaj lahôdka, prevoňaná čerstvými…

Overená klasika. Hovädzia znojemská je vlastne dusené hovädzie mäso na slanine a cibuli s kyslými uhorkami. Podáva sa väčšinou s ryžou,…

Hovädzie závitky plnené údeninou, vajíčkom, uhorkou a cibuľou, dusené na cibuľovo-slaninovom základe, podávané s ryžou. Jednoducho jedlo…

Hovädzie burgundské je legendárny recept od Julie Child, ktorý pozná hádam každý. Mňa osobne ale ešte viac očaril jej recept na hovädzie…