múka ražná celozrnná

Vedieť upiecť domáci kváskový chlieb je nemalá frajerina. Ale hlavne je to obrovská dobrota!
Kváskový chlieb je oveľa chutnejší…

A zasa jeden chlieb. Dnes nebude kváskový, ani pomaly kysnutý,…

Tento recept nebude krátky. Príprava kváskového chlieba však pre začatočníka nie je úplne triviálna. V recepte je mnoho krokov a mnoho…

Aby sme mohli upiecť kváskový chlieb, potrebujeme v prvom rade pripraviť kvások…

Na klasické pagáče z droždia tu už mám niekoľko receptov. Pagáče syrové,…

Špaldová múka je moja najobľúbenejšia a používam ju vlastne už skoro všade namiesto hladkej pšeničnej. Do palaciniek, polievok, koláčov…

Niečo pre miľovníkov cibule. Chlieb z cibuľového cesta je rýchlo hotový, je chutný, mäkučký a voňavý. Cesto vymiesi pekárnička, potom už…

Dobrého chutného domáceho pečiva nie je nikdy dosť. Tieto super rýchle žemle pečiem rada, lebo sú raz-dva hotové. Cesto nemusí skoro…

Toto slané pečivo je veľmi chutné a mäkké aj na tretí deň. Cesto môžeme pripraviť v domácej pekárni. Z uvedeného množstva máme 14 kusov…