Krémeše

Receptov na krémeše je celá kopa. Medové, bielkové, tvarohové, jablkové, s čokoládou a podobne. Každý má svoj obľúbený. Jedno je jasné. Krémeše sú vynikajúcim a nadčasovým zákuskom.

  • Tenučké cesto, tvarohová plnka príjemné sladká a sneh navrchu po upečení robí krásne, efektné kvapôčky. Určite vyskúšajte, tento tvarohový krémeš vás určite dostane!

  • Tieto krémeše vyzerajú vďaka čokoládovej poleve troška slávnostnejšie ako klasické bielkové krémeše.

  • Tento jablkový krémeš, ktorý je veľmi šťavnatý, je najlepší na druhý - tretí deň, keď sa dobre odleží v chladničke.

  • Možno tento krémeš poznáte. Je to starý recept a krémeš sa mi vždy vydarí. Spodný a vrchný plát tvorí lístkové cesto, stredná piškóta je orechová a krém je klasický pudingový s maslom a rumom.

  • Každá cukrárka má svoj osvedčený recept na medový krémeš. Tento recept na medový krémeš mám od mami. Recept je vyskúšaný, krémeš má úspech a ak sa rozhodnete pripraviť ho, nebudete ľutovať.

  • Tieto krémeše je dobré piecť vtedy, keď neviete čo s bielkami. Sú rýchlo hotové a veľmi lahodné. Podobajú sa na francúzske krémeše, len sú bez čokoládovej polevy.

  • V českých cukrárňach tento krémeš kúpite pod názvom žloutkové řezy. Na Morave ho volajú sedlácké krémovníky a u nás na Slovensku zase salajkové krémeše.

  • Ďalší krémeš, jednoduchý a vychladený chutí skvele.

Zdielaj