- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Tieto krémeše vyzerajú vďaka čokoládovej poleve troška slávnostnejšie ako klasické bielkové krémeše. Ale na prípravu nie sú vôbec náročnejšie. Dôležité je, mať hlboký plech s vyššími okrajmi, alebo hranatú formu, do ktorej sa suroviny vrstvia. Rozpis je na jeden veľký hlboký plech o rozmeroch 40x40 cm.
Ďalšie inšpirácie na výborné krémeše nájdete v našom špeciálnom krémešovom výbere :)
Suroviny
Krém:
Ostatné:
Kategórie
Pripravíme si krém tak, že si najskôr vyšľaháme z bielkov tuhý sneh a zasypeme ho preosiatym práškovým cukrom. V hrnci privedieme k varu liter mlieka s kryštálovým cukrom, žĺtkami, vanilkovými cukrami a vanilkovými pudingami. Uvaríme puding a ešte do teplého všľaháme maslo, jemne primiešame tuhý sneh zasypaný práškovým cukrom a nakoniec pridáme rum.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
susana ~ 10. jún 2015 - 11:48
Jeden velky luxus :), listkove som robila domace a zozal velky uspech.
Anka ~ 25. január 2015 - 12:38
ešte jeden..
Anka ~ 25. január 2015 - 12:34
tak som ho skúsila a toto je výsledok môjho včerajšieho pečenia....:-)...ukážkový asi nie je,ale výýýborný...:-)