- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Pohánka má vynikajúcu jemnú orieškovú chuť. Je zdravá, pretože obsahuje rutín a množstvo ďalších dôležitých látok. Vďaka jej "zahrievajúcim" účinkom sa odporúča konzumovať hlavne v zime. Pohánka v tejto nátierke spolu s tvarohom, ktorý nám dodá vápnik, slúžia ako výborný zdroj energie. Namiesto olivového oleja je možné použiť dyňový, namiesto tymiánu inú bylinku. Alebo pridať parmezán. Každopádne aj v tejto základnej podobe je nátierka výborná.
Suroviny
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Evča ~ 21. január 2016 - 9:39
emko, dnes som robila na olovrant... vynikajuci napad, super chut, este som pridala trocha kurkumi a medvedi cesnak,a hned to vyzeralo ako vajickova pomazanka...mnam..vyborna..dik za recept..E.:)
emko ~ 22. január 2016 - 11:00
In reply to emko, dnes som robila na by Evča
paráda, to som moc rada :)
mne ešte trocha ostalo, tak idem urobiť experiment, prdnem tam vajíčko a trocha múky a skúsim urobiť šúlance alebo gnocchi z toho,
ked sa podarí, tak s parmazánom a masielkom len to bude super obed :)
emko ~ 22. január 2016 - 12:46
In reply to paráda, to som moc rada :) by emko
tak toto dopadlo nad ocakavanie, absolutne fantasticke gnocchi sme urobili, deti sa oblizuju az za usami :)
Tana ~ 20. január 2016 - 12:54
Idem kúpiť tvaroh :-) mňam! Vyskúšam...
emko ~ 20. január 2016 - 12:57
In reply to Idem kúpiť tvaroh :-) mňam! by Tana
mne tak chutí, že ju jem aj samotnú :)
ale viem si dobre predstavit ju skombinovať s kúskami karotky alebo rapíkatého zeleru :)