- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Recept je jednoduchý a lacný. Ak má niekto rád kuraciu pečeň a zemiakové placky - bramboráky, v tomto recepte nájde jedno aj druhé.
Suroviny
Kategórie
Najskôr si na dvoch lyžiciach masti osmažíme na jemno nasekanú cibuľu. Medzitým si odblaníme kuraciu pečeň, nakrájame ju na malé kúsky a dáme do misy. Pridáme nastrúhané dva veľké zemiaky, poriadne ich stlačíme v rukách, čím odstránime prebytočnú tekutinu. Pridáme jedno vajce, dve lyžice solamylu, pol prášku do pečiva, rozotretý cesnak a ostatné koreniny so soľou. Potom pridáme osmaženú cibuľu.
Podávame teplé s varenými zemiakmi a pikantným dressingom. A keď vám náhodou ostanú, tak na studeno s chlebíkom a niečím kyslím (alebo len tak do ruky).
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: