- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Klasika - srbské rebierko Naša babka ho pripravovala nielen v lete z čerstvej zeleniny, ale aj v zime s jej výborným zaváraným lečom. Je to jednoduché chutné jedlo, ktoré sa podáva väčšinou s ryžou. Nezahusťuje sa múkou, zahustí ho použitá zelenina.
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
serpico ~ 26. február 2014 - 8:00
HOTOVO !
...je to vynikajúca PAPA !!! synátor prišiel zo školy, hladný ako vlk (manželka vraj, aby sa to zjedlo, toľko toho je)a len sa tak "iskrilo"...a to nie je všetko...robil som aj kakaové trúbeľky, tak šľahačka...trošku ovocia a na vrch čoko tekavé...keď má rozchňapnúť človeka, nech sa tak udeje...a na úplný záver, beleše poslala kámoška, aj to sa patrí okoštovť...a aj špaldové oblátky s orechami a makom som..no nedaj košta ...uf, to je záber preveliký...či ?