- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Urobiť si domáce sušené paradajky sa oplatí nielen finančne, ale hlavne tá skvelá chuť! A tiež dobrý pocit z ich prípravy, stoja za to :)
Kategórie
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
janka4620 ~ 18. august 2016 - 10:46
Bonvivanci, aj ja robievam susene paradajky. Susim za horuceho pocasia na slnku. Pri tohtorocnych horucavach uschli za 1 den. Nakrajam na primerane mesiaciky, posolim (vytiahne sa voda). Potom susim.
Minule roky som davala do poharikov, pridala rozne korenie a bylinky a zaliala olivovym olejom. Po vyprazdneni flasticky olej pouzivam na dochutenie jedal. Bez sterilizacie vydrzi v spajzi min 1 rok.
Tento rok som susene paradajky vlozila do sacku a mrazaku a budem ich tak pouzivat.
emko ~ 19. august 2016 - 7:42
In reply to Bonvivanci, aj ja robievam by janka4620
to znie super, vďaka za tip! :)
danja301 ~ 8. august 2015 - 13:31
Dievcata,ja susim paradajky v rure ,nemam susicku :) ale su uzasne ,ked ich nakladam do flasticiek ,prekladam ich cesnakom ,ktory im dava neuveritelnu chut ,no a tiez som chcela robit velke mnozstvo ,co sa mi dari vdaka tomu ,ze ma nikto neodradil od toho ,aby som ich zasterilizovala a mam ich v spajze kym sa nezjedia.....:)
hippope ~ 17. september 2014 - 12:09
Uvazujem, ze ako konzervant sa moze pouzit aj sol. Obcas kupime susene paradajky, tak su brutalne slane....
svetlany40 ~ 10. september 2014 - 13:41
Ihneď ako si kúpim sušičku , idem si pár pohárikov narobiť . V receptoch som sa už niekoľko krát stretla práve s ingredienciou sušených rajčín......budú sa mi hodiť