Rýchlovka z odležanej roštenky, podávaná s tatarkou a pečivom. Alebo tiež v zemiakovej placke. Najlepšie na tejto roštenke je, že si ju ľahko pripravíme vopred a uložená v chladničke vydrží zopár dní. Potom, keď príde chuť, stačí ju vytiahnuť a za minútku usmažiť.

Diabolská pochúťka je naša rýchla, obľúbená večera.
Rozpis porcie v recepte je pre 2 osoby.

Diabolská pochúťka

Suroviny

 

Mäso nakrájame na tenučké rezančeky, osolíme, pridáme chilli, horčicu a olej. Premiešame a dáme do chladničky. Pred prípravou vytiahneme z chladničky, na drobno nakrájame cibuľu a nastrúhame uhorky. Na rozpálenú panvičku hodíme rezančeky mäsa a prudko opekáme.

Keď je mäso zatiahnuté, pridáme nasekanú cibuľku a potom uhorky. Zakapeme worcesterom, premiešame a restujeme, pokým sa šťava skoro všetka neodparí.

Diabolskú pochúťku môžeme ihneď podávať s čerstvým chlebíkom a tatarkou.

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa