- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Šalátik je výživný, chutný a celkom jednoduchý. Podáva sa na studeno, ale aj na teplo s tmavou bagetkou.
Suroviny
Kategórie
Vopred namočenú šošovicu zlejeme z vody. Na oleji orestujeme na jemno nasekanú cibuľu a cesnak. Na tomto základe krátko opečieme šošovicu, podlejeme vývarom a pomaly zakrytú uvaríme (nie aby sa rozvarila).
Ocot zmiešame s citrónovou šťavou, hnedým cukrom, ochutíme soľou a pridáme do uvarenej šošovice. Premiešame, pridáme na kocky nakrájanú zeleninu a sójové klíčky a necháme zvoľna celkom vychladnúť.
Šalát si môžete vylepšiť podľa vlastnej fantázie aj rôznymi bylinkami...
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
masala ~ 20. máj 2013 - 10:44
Tento urcite vyskusam.