- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Cesnakové suky zo zemiakového kysnutého cesta, ktoré prevoňajú celú kuchyňu. Domáce pečivo je k nezaplateniu.
Ak máte domácu pekárničku, je to ešte lepšie. A keď nemáte, zamieste cesto ručne.
Na postriekanie sukov som použila cesnakový olivový olej, ak ho nemáte, rozotrite strúčik cesnaku so soľou, pridajte trošku oleja a horúce suky potrite.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
darsy22 ~ 24. január 2014 - 9:29
Dakujem za receptik :) vcera napecene a su uzasne ,vyslo mi presne 16 kuskov, cesto som nerobila v pekarnicke,ale aj tak krasne nakyslo, polovicu som urobila s cesnakom tu druhu s makom a obidve varianty sa zjedli este v ten vecer, ukladam a odporucam,dakujem