Bezmäsitú verzia soté z čerstvých šampiňónov ako minútku. Aj bezmäsité obedy môžu byť veľmi chutné, rýchle, jednoduché a pritom môžu pekne vyzerať.

Rozpis surovín je pre 4 osoby

Šampiňónové soté

Na panvici na rozohriatom oleji prudko opečieme celé šampiňóny. Ak sú väčšie, prekrojíme ich na polovice.

Pridáme na jemno nasekanú cibuľu, rezančeky kápie a papriky, restujeme spolu ďalej.

Podlejeme malým množstvom vývaru, pridáme pretlak a sójovú omáčku, privedieme k varu a prevaríme, kým sa prebytočná tekutina neodparí a šťava sa nezredukuje. Ihneď podávame.

Soľ použite podľa seba, ja som nesolila, lebo sójová omáčka s cesnakom je už slaná.

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil Mary
~ 22.01.2014 - 16:11
To vyzera velmi dobre