- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Ak máte radi mäso v kombinácii so sladkým, vyskúšajte túto skvelú slivkovú omáčku. Hodí sa k pečenému, či údenému mäsu, k steakom, k hydine alebo k divine. Podáva sa na teplo, aj za studena. My sme ju mali so zemiakovými knedlíčkami a pečeným plieckom.
Suroviny
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
kuschnjo ~ 10. apríl 2020 - 4:33
namiesto cerstvych sliviek som pouzil domaci slivkovy kompot. takisto sa mi 100ml sojovky zdalo vela, pouzil som 60. s omackou some boli spokojny. Varili sme ju k panenke aj k platkom z bravcoveho stehna