- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Harlekýn je veľmi jednoduchý, len šľahačku treba prevariť deň vopred, nechať v chladničke, až druhý deň šľahať, inak by ste museli použiť rastlinnú, ktorá síce drží ako šľak, no nie je to ono.
Suroviny
Kategórie
Deň vopred prevarenú šľahačku, ktorá sa cez noc chladila v chladničke vyšľaháme do tuha. Môžete pridať stužovač, alebo ak použijete rastlinnú, netreba stužovač, ani prevárať. Do polovice šľahačky prišľaháme jedno karamelové salko a druhú polovicu necháme bielu.
Keď je upečený a vychladnutý korpus, šľahačku striedavo nastriekame na korpus.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
dan ~ 6. október 2021 - 13:55
Vyskúšané, mňam :)
ALE: karamelový krém bol akýsi riedky - po pridaní salka to zredlo, nepomohli ani dodatočne pridané 2 stužovače a ani v chladničke už celkom nestuhol, takze na koláčiku sa potom roztekal :( a nebol taký krásny ako tvoj.
Treba to s tým salkom šľahať ešte potom, kým znovu nezhustne?
A cesto bolo asi pre menší plech, na okrajoch bolo sotva 2-3 mm. Na aký plech je toto recept?
kika ~ 9. jún 2013 - 14:51
nádherný a vynikajuci zákusok !!!!