- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Jednoduchá veľmi rýchla večera pre milovníkov ázijských bistier :)
Suroviny
V hlbokej panvici rozpálime olej a prudko na ňom opečieme kuracie prsia pokrájané na kúsky, ktoré sme predtým ochutili ázijským korením a obalili v škrobovej múčke. K opečenému mäsu rýchlo prihodíme na rezance pokrájané dva listy čínskej kapusty a šikmo nakrájané steblá pórku. Všetko spolu prudko ale krátko orestujeme.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
bonka ~ 15. jún 2016 - 8:55
ďakujem za fantastický recept, práve sme dojedli a bolo to vynikajúce, aj kedˇsom nemala všetko originál suroviny, ale niečo som prispôsobila a jemne pikantnú chuť som docielila aj bez ázijského korenia, to ešte musím niekde zohnať. Som prekvapená, aké sú tie čínske rezance dobré, ja som zohnala len bezvaječné, ale boli veľmi dobré. Celej rodine chutilo, ešte uvidím, čo povie naša najmladšia dcéra, Dúfam, že aj ona pochváli.
No a pochválila, a povedala, že : "FANTASTICKÉ"
emko ~ 16. jún 2016 - 11:06
In reply to ďakujem Tánička za by bonka
Vďaka za pochvalu, sme radi, že chutilo :)
beruska ~ 20. júl 2013 - 5:52
pridavam sa k miske.
Presne takto som zacala s mojimi pokusmi cudzej stravy tu.
Opytat sa tych, ktori navarili to co mi chutilo . Je to jednoduche chutne a nikdy nesklame. A ked je clovek cely den v praci, tak nam potom ostava ozaj iba sa spolahnut na taketo rychle varenia co oni maju bez problemov. stir fry je pre mna stale lahodka.
Ale priznavam sa, ze cez weekendy zase obcas varim radsej tie nase rychle rostenky alebo aj dlhodobo dusene maska. chutovka!
Viem vas pochopit o zazitku jedenia v meste, kedze ste doma nenahraditelna, takto vas odmenia ini, co je dobre.
pozdravujem