- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Výborná bryndza v chladničke, po zemiaky sa mi do obchodu nechcelo a všade, kam sa v kuchyni pozriem, na mňa mrkajú cukety. Tak som to skúsila :)
Prečo neurobiť halušky z cukety? Cuketu som očistila, aby neboli halušky zelené, pretože inak by mi deti frflali, že jedlo vyzerá podozrivo zdravo. A podarilo sa :) Takže úspech a môžem vymýšľať, čo by sa z cukety ešte tak dalo...
Ak nemáte bryndzu, cuketové halušky sú výborné aj s vajíčkami, tvarohom, špenátom, alebo sušenými paradajkami a pestom :)
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
frenchie ~ 4. august 2017 - 13:48
Tak toto by ma nenapadlo :D netreba nechať postrúhanú cukinu postáť a vyžmýkať z nej vodu?
emko ~ 4. august 2017 - 14:06
In reply to Tak toto by ma nenapadlo :D by frenchie
Ja som mala staršiu cuketu, z ktorej keď som odstránila mäkký stred so semienkami, tak mi ostala len pevná časť a tá vodu moc nepustila. Uvidíš akú máš cuketu a množstvo múky si prispôsob :)