Bryndzové pirohy

Slovenská kuchyňa je ovplyvnená svojimi regiónmi. Pirohy sa pripravovali väčšinou v severných oblastiach, kde prevládali hlavne jedlá pastierskeho pôvodu. Receptúra je postavená na jednoduchosti.
V turisticky atraktívnych lokalitách už pirohy dostanete skoro v každej reštaurácii. Otázkou je, či budú klasicky ručne robené v domácej kuchyni. Pretože pri dnešnej modernizovanej technológii spracovania surovín väčšina podnikateľov siahne z akejsi pohodlnosti po polotovaroch.
Rozpis je na asi 40 ks pirohov.
Komentáre
micuke
08.06.2013 - 15:21
remperitka
01.07.2013 - 19:32
Kamča
04.10.2013 - 10:35
lyali
04.10.2013 - 10:36
Kamča
04.10.2013 - 10:42
Táňa
04.10.2013 - 15:14
Angie
08.10.2013 - 13:45
Táňa
08.10.2013 - 14:56
Zuzka 1301
03.05.2014 - 10:07
serpico
03.05.2014 - 15:24
Perlicka
08.01.2015 - 13:23
Lula
28.09.2015 - 21:20