- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Ragú zo srnčieho mäsa s použitím čerstvej zeleniny a kuriatok. To sú orgie jedného pytliaka, ktorému jeho milenka pripravila túto pochúťku z toho, čo doma a v lese našla. Tak som to počula a tak to posielam ďalej. Výsledok ale fakt stojí za to!
Suroviny
Kategórie
Sparíme a ošúpeme paradajky a nakrájané ich pridáme k mäsu. Premiešame, prilejeme asi deci vody, zakryjeme pokrievkou a pomaly dusíme za občasného podlievania troškou vody. Dusíme, kým mäso a zelenina nezmäkne. Na koniec pridáme očistené guľky hrášku a nasekaný pór. Ďalej nedusíme, len premiešame, chvíľku povaríme a necháme odpariť prebytočnú tekutinu.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Beatka ~ 8. september 2015 - 13:37
Srnčieho mäska máme v mrazničke dosť a dochádzajú nám recepty. Tento receptík vyzerá skvelo! Už viem, čo bude najbližšie na obed :)
serpico ~ 21. august 2014 - 9:27
...SUPER !!!
klaura ~ 20. máj 2013 - 11:16
parádny teceptík ...