- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Áno, dá sa kúpiť v obchodoch hotová. Ale prečo si ju nepripraviť pred grilovačkou doma, keď je to tak jednoduché? Odkedy mám tento recept, robím si ju sama a len toľko, koľko potrebujem. Nezaváram. Podľa momentálnej nálady pomením pomer surovín, niekedy pridám chilli pre chlapov, ale vždy sa riadim týmto osvedčeným základným receptom.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
labus ~ 21. august 2016 - 12:26
super, tiež vyskúšam
dudko41 ~ 19. august 2016 - 13:28
Dobry den,
vyborny recept, len ja som pridal tekuty dym miesto korenia a chytilo to moc dobru chut. Doporucujem pridavat ocot uplne naposledy, pridavat po castiach a ochutnavat, na mna to bolo moc kysele.
emko ~ 19. august 2016 - 7:44
In reply to Dobry den, by dudko41
fíha tekutý dym znie veľmi zaujímavo, vyskúšam :)
labus ~ 21. august 2016 - 12:28
In reply to fíha tekutý dym znie veľmi by emko
prosím Vás čo je tekutý dym ?
emko ~ 22. august 2016 - 3:03
In reply to prosím Vás čo je tekutý dym ? by labus
Ja som o nom nasla tieto info:
Hnedý tekutý roztok s charakteristickou arómou , prírodný produkt vyrobený tepelným rozkladom tvrdého dreva /pyrolýzou/.
Použitie
Na povrchovú úpravu syrových výrobkov /syry, korbáčiky, parenice, oštiepky, uzlíky, tofu a pod./
Do mastných výrobkov / marináda na steaky, kotlety, pečienky, mäso, šunka, klobásy, párky, slanina, rebierka a pod./
Do jedál ako korenina / na dochutenie polievok a omáčok ako náhrada chute udenej slaniny a mäsa, do aspikov a huspeniny a pod./