Áno, dá sa kúpiť v obchodoch hotová. Ale prečo si ju nepripraviť pred grilovačkou doma, keď je to tak jednoduché? Odkedy mám tento recept, robím si ju sama a len toľko, koľko potrebujem. Nezaváram. Podľa momentálnej nálady pomením pomer surovín, niekedy pridám chilli pre chlapov, ale vždy sa riadim týmto osvedčeným základným receptom.

Domáca barbecue omáčka

Postup je jednoduchý, všetky odmerané suroviny dáme na panvicu a len krátko prevaríme, aby sa prepojili chute.

A máme hotovo. Vychladnutú barbecue omáčku môžme ihneď použiť ku grilovanému mäsu.

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil dudko41
~ 19.08.2016 - 11:28

Dobry den,
vyborny recept, len ja som pridal tekuty dym miesto korenia a chytilo to moc dobru chut. Doporucujem pridavat ocot uplne naposledy, pridavat po castiach a ochutnavat, na mna to bolo moc kysele.

Zobraziť profil emko
~ 19.08.2016 - 17:44

fíha tekutý dym znie veľmi zaujímavo, vyskúšam :)

Zobraziť profil labus
~ 21.08.2016 - 22:28

prosím Vás čo je tekutý dym ?

Zobraziť profil emko
~ 22.08.2016 - 13:03

Ja som o nom nasla tieto info:

Hnedý tekutý roztok s charakteristickou arómou , prírodný produkt vyrobený tepelným rozkladom tvrdého dreva /pyrolýzou/.
Použitie
Na povrchovú úpravu syrových výrobkov /syry, korbáčiky, parenice, oštiepky, uzlíky, tofu a pod./
Do mastných výrobkov / marináda na steaky, kotlety, pečienky, mäso, šunka, klobásy, párky, slanina, rebierka a pod./
Do jedál ako korenina / na dochutenie polievok a omáčok ako náhrada chute udenej slaniny a mäsa, do aspikov a huspeniny a pod./

Zobraziť profil labus
~ 21.08.2016 - 22:26

super, tiež vyskúšam