- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Áno, dá sa kúpiť v obchodoch hotová. Ale prečo si ju nepripraviť pred grilovačkou doma, keď je to tak jednoduché? Odkedy mám tento recept, robím si ju sama a len toľko, koľko potrebujem. Nezaváram. Podľa momentálnej nálady pomením pomer surovín, niekedy pridám chilli pre chlapov, ale vždy sa riadim týmto osvedčeným základným receptom.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Postup je jednoduchý, všetky odmerané suroviny dáme na panvicu a len krátko prevaríme, aby sa prepojili chute.
A máme hotovo. Vychladnutú barbecue omáčku môžme ihneď použiť ku grilovanému mäsu.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
labus ~ 21. august 2016 - 12:26
super, tiež vyskúšam
dudko41 ~ 19. august 2016 - 13:28
Dobry den,
vyborny recept, len ja som pridal tekuty dym miesto korenia a chytilo to moc dobru chut. Doporucujem pridavat ocot uplne naposledy, pridavat po castiach a ochutnavat, na mna to bolo moc kysele.
emko ~ 19. august 2016 - 7:44
In reply to Dobry den, by dudko41
fíha tekutý dym znie veľmi zaujímavo, vyskúšam :)
labus ~ 21. august 2016 - 12:28
In reply to fíha tekutý dym znie veľmi by emko
prosím Vás čo je tekutý dym ?
emko ~ 22. august 2016 - 3:03
In reply to prosím Vás čo je tekutý dym ? by labus
Ja som o nom nasla tieto info:
Hnedý tekutý roztok s charakteristickou arómou , prírodný produkt vyrobený tepelným rozkladom tvrdého dreva /pyrolýzou/.
Použitie
Na povrchovú úpravu syrových výrobkov /syry, korbáčiky, parenice, oštiepky, uzlíky, tofu a pod./
Do mastných výrobkov / marináda na steaky, kotlety, pečienky, mäso, šunka, klobásy, párky, slanina, rebierka a pod./
Do jedál ako korenina / na dochutenie polievok a omáčok ako náhrada chute udenej slaniny a mäsa, do aspikov a huspeniny a pod./